Opět do Bratislavy za Rojkem

V Bratislavě bylo zase tak blaze!

Sice jsem v motokárách neporazil své dva kamarády (to se dalo čekat) ani pupkaté padesátníky (no….to se dalo asi taky čekat) a ani tu ženskou (hm…vlastně i tohle se dalo čekat) ale aspoň jsem s Rojkem držel krok v bowlingu, kdy jsem první hru ostudně projel, ale každou další se zlepšoval, a tak ač na skóre jsem toho čtveráka nedostihl, v počtu vyhraných her jsem to nakonec urval!

Všechny ty návštěvy jsou úžasná mozaika zvyků a rituálů, které jsme společně za ty roky vybudovali: pasivní adorace ubergodlike Slovenek, naprosto neobyčejný burger u naprosto obyčejného stánku, “Hanzova”ribezlicová vinárna, bratislavské kino (tentokrát jsem měl konečně možnost shlédnout Deadpoola na kterého tu každý třetí pěl oslavný chorus) brazilská svíčkovica na lavovom kamení v Riu, Rojkovy snídaně a obědy, které mohu pouze glorifikovat, dále jeho MA-MA-MA MADNESS přihraní Counterstrike (odtud “rojkování”) vytříbené seriály a filmy u Rojka naprosto nejlepší žebírka a skvělé pivo v měšťanském pivovaru, a hlavně spousta srandy a skvělá společnost.

Tímto bych chtěl poděkovat svým třem companionům:

Filipovi alias arci židu Rasputinovi, který nechal jarmulku doma, oholil pejzy a podaroval nějakou mladou yummy chrumkavú nevěstu doprovázenou celou kamarilou podobně hot slovenských souputnic celými pěti eury za dva svatební perníčky!

Martinovi, který dojel jen, aby mě viděl, a pevně věřím, že dojede i příště, přestože jsem to po půlnoci zapek a nechal ho ve spárech Rojka, jenž si z něj jistě tropil nemístné žerty!

A hlavně Rojkovi! Naše reálné přátelství začalo internetovým nepřátelstvím, přesto mě vždy u sebe pohostí, jako kdybych byl egyptským Ali Pašou na zenitu své moci! Všude mě přivezl, odvezl a dělal skvělého parťáka po celou dobu co jsem u něj prodléval.

Quick facts:

  1. Slovenky jsou stále největšími bohyněmi, jež obývají tuto planetu. Period.
  2. Pokud se budete procházet v kvádru v centru Bratislavy, začnou vás nahánět random čuníci abyste šli do bordelu na striptýz nebo lapdance. Vaši přátelé to neopomenou peprně komentovat.
  3. Příště musí být HANZ a bude to úplně TOP!

Na závěr pár hlásek vytržených z kontextu (ještě ze tak!! )

“Toto stále nebolo najvacsi ponížení, za ktore jsi zaplatil peniaze”

(utrousil někdo při pohledu na moje umístění v motokárách)

“S vámi dvěma som skončil! A s tebou som ani nezačal! No…vlastně ani s nou”

(Martinova slova na mě, Rojka a Rasputina, kdy jsme si z něj dělali srandu ohledně nějaké zkrachovalé platonické romance)

Rojko: Jsi kokot, nebo úchylák? Martin: Teraz rozmýšlám, kdo z nich je úchylák, lebo kokoti sú obaja.

(Tentokrát jsme byli pod palbou já s Rasputinem)

tak zase v létě čuníci!

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa