Vulgární výtahový vzkaz

V poslední době nás zlopekelný výbor bytového družstva trápí zlomyslnými a početnými odstávkami studené vody. Samozřejmě, spousta z vás promptně namítne, že jsem ufňukaný kverulant, a proč si stěžují, když teče teplá? Jenže ona neteče ani tepla. Když totiž odpálí studenou vodu, tak teče něco, co je tak nesnesitelně horký, že by to zahanbilo i satanovy pekelné prameny.

Jeden obyvatel našeho milého bytového družstva už toho měl tak akorát dost, a když se ve výtahu objevila nová vývěska korektně informující o repetici této nemilé události, neudržel se, a kapitálkami pod vzkaz připsal “DĚTE UŽ DO PRDELE!!! Díky tomuto vzkazu jsem odhalil, že máme v domě také nějakého grammar naziho (jiného, než mě) který mu pod tento rozhořčený komentář snaživě připsal: “píše se jděte!” Korunu všemu nasadila vlastní matka, která přišla domů, a zeptala se, zda-li nejsem já autorem pobouřeného stanoviska.

Dotčené jsem se ohradil, jak mě vůbec vlastní matka může z tohoto podezírat, se slovy- Mami, to si vážně myslíš, že bych napsal DĚTE?

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa