VII. sraz Sons of Liberty

Zdravím všechny nezbedné klacíky, ještě nezbednější štrúdlíky a koníka Barču.

Jak mnohým jistě došlo, obsahem tohoto článku bude poctivá porce teplého (i když, za ten týden stihl trochu vychladnout) literárního hnoje, který si nárokuje popsání uplynulého srazu nejnepopulárnější gildy na serveru EQ (Bo Gotre je žabař, a na AN to exnul) – <Sons of Liberty>

Takže sraz byl opět dvoudenní, a jelikož spousta účastníků přijížděla v nekřesťanský brzkých hodinách, nebozí organizátoři (já) se museli volky-nevolky podvolit.

 

Páteční sraz tedy začal mým srazem s Aperionem, který se kvůli nám táhl až ze Sušice (což ho šlechtí) a společně jsme dorazili do Skanzu, kde o chvíli později přišel i Pijer, který ale vypadal dost unaveně a nenaložené (naštěstí si dal pár piv a bylo to ok ) Zhruba o půl hodiny později dorazila „Úderná skupina Nový Jičín“ sestávající z Kance, Natali, Azureho a Myrdina. Okolo páté hodiny už nás tam byla dobrá polovina. Mezitím jsem šel vyzvednout Morče, které mi však záludné uniklo, a kdyby mi Aperion nezavolal, že Morče už je dávno ve Skanzenu, tak bych tam klepal kosu ještě doteď. Mrzí mě to o to víc, že jsem zmeškal pompézní entrée AWEHO, který sice napsal, že na sraz se nechystá, ale zasvěceným došlo, že na té větě je přesně tolik pravdy, jako kdybyste prohlásili že „Averil je inteligentní.

Sál se postupně plnil dalšími Solkaři, došla Saphira s Proxym, Akira s Raulem, Arty s Míšou, Bláža, Burito, Zý a další ze starých gildovních harcovníků, kteří už dávno WoW pověsili na hřebík a jediné raidy, kterých se účastní, jsou ty hospodské.

 

Zhruba okolo osmé hodiny přišel hlavní bod večera- AWEHO velký proslov! Škoda, že ještě předtím se dostal do verbálního střetu s Pijerem, který byl vyslán mocnou Skanzenovou matrónou jménem Paní Domácí, aby intervenoval v kauze nalévání nezletilým, kde měl hrát hlavního záporáka právě Awe. Celé se to seběhlo tak, že nezbeda Azure někde uzmul pivko, a nahoře ho pokoutně srkal. Jenže ouha, Paní Domácí ho odhalila a tu se do celé záležitosti vložil Awe, který v záchvatu čistého samaritánství velkodušně pronesl, že dotyčný lahodný mok patří jeho osobě, a Azure byl jen podržklacík. Bohužel tato verze neuspěla ani u Paní Domácí, a tím méně u Pijera, který jednu chvíli vypadal, že z Aweho udělá novou omalovánku na zeď a zaujme čestné místo vedle těch stávajících.

No, přesuňme se k meritu věci: Po tomto drobném incidentu jsem si řekl pár úvodních slov k celému srazu- přednostně že si vážím toho, že spousta lidí jela fakt takovou dálku, kvůli srazu nějaké gildy na free serveru… tyhle věc mě fakt těší, a proto mě baví organizovat tyhle srázy, když lidí jezdí, většinou přijede ta stará parta, sem tam i někdo nový, kdo do ní hned západne, a dycky na tyhle srazy kolektivně velmi rádi vzpomínáme.

No, a pak přišel Awe se svým proslovem, jehož pointou bylo dokázat, že už to není takový bídák a zlolajník, že se poučil, prozřel, prohlédl, a svým projevem chtěl ozřejmit, proč se po kicku z gm poštu a subsekventnim kicku z gildy choval jako idiot. Nutno podotknout, že spousta lidí ho okázalé ignorovala. Burito si dal na protest do uší walkmana, a většina lidí co k němu seděla zády pokračovala dál v družném hovoru. Navrch v celém sále byl jeden stůl nějakých random lidí, kteří neměli s námi nic společného, a jak jsem si stačil všimnout, házeli na Aweho nechápající a lítostivé pohledy, (prostě něco jako kdyby Averil předváděla peep-show.) Překřičet početný dav, který ignoroval zpověď ex-gm byl velmi obtížný quest, takže myslím, že z proslovu jsem měl jen já něco, pak Bami, který seděl vedle Aweho, a vše cíle natáčel na Pétin foťák, který ale nahrávaná data s odporem vyvrhl a tak video, které jsem chtěl pouštět svým vnoučatům, se bohužel nikdy neuskuteční 🙁 Na závěr Awe obcházel jednotlivé členy gildy, aby se jím osobně omluvil, což působilo hodně rozpačitě, a dotyční většinou nevěděli, co si o tom mají myslet. Každopádně to byla podařená taškařice. Co říkat dál o pátku? Nezřízeně se chlastalo, dokonce jsme s Artym a Blážou do sebe nalili zelenou se šlehačkou a takové to obrovské Mojito. Zhruba okolo zavíračky jsme se přesunuli metrem k nám před barák do nonstopáče. Nutno podotknout, že v Metru jsme to pořádně rozbalili, co se týče starých gildovních odrhovaček.

Takže zatímco na náš anonymní dav cestujících zle zahlížel, Skupinka asi deseti opilých gilďáků zapojila svůj úžasný hlasový fond na takové pecky jako: „Jarošovský pivovar“ Čtyři koně ve dvoře“ „Its a long way to Tipperary“ a ve zpěvu jsme pokračovali i na eskalátorech. Nějaký cestující nás oslovil, jestli zpíváme i na přání a tím to totálně zabil. Po přesunu do nonstopáče se rozjely další pivka a hlavně další fotbálek. S Awem se nám podařilo rozdrvit Kance a Zýho, kteří museli podlejzat, bohužel Zý pak vyměnil Kance za Natálku (se slovy- konečně pořádný hráč, ten Kanec byl ale stoka :D) a po asi pěti vyrovnaných partiích nás porazili na hlavu a podlézali jsme pro změnu my.

Zbytek osazenstva netradičně chlastal, nebo hrál šipky. Na velkoplošné televizi běžely hanbaté pohyblivé obrázky tradičního béčkového porna televize Nova, kam se přednostně rekrutují ženské po čtyřicítce, nebo roztoužené dvacítky co mají ňadra po taťkovi. Žádný děj tam nehledejte, většinou se jedná o skupinu, která se nějak zevrubně zná, a ze samé nudy spolu navzájem kopulují, a ještě nám s tím otravuji život na televizních obrazovkách. Kanec se podíval na obrazovku, a se zhnuseným šklebem ve tváři znalecky odtušil, že dotyčná madam má „štrúdly“ což pro nechápající byla stručná definice jejího poprsí, které bylo prokazatelně už dávno za zenitem. Hned jsme se toho chytli, a přidali ke Kancovu výrazivu tradiční solácké adverbium- „nezbedný“ (1. Pravidlo gildy Sons of Liberty- všechno je nezbedné, a co není tak brzy bude) a po celý zbytek večera jsme se častovali oslovením „nezbedný štrúdlíku“ Zhruba okolo čtvrté ranní jsme došli k nám domu, kde někteří hned lehli a spali, jiní pokračovali v družné debatě. Zý měl hádavou, a nejdřív začal obhajovat romské spoluobčany, čímž tak nasral Pijera, že si šel protestně lehnout. Dále se Zý snažil obhajovat (nyní už bývalého) fórum moderátora Corista.

Bylo evidentní, že chce být v opozici, proti nám všem ostatním, a toto je skvělý způsob, jak toho dosáhnout. Zý sice neochvějně tvrdil, že zmíněný moderátor si nás strašně vodí, dává, a vůbec se na něj nechytáme, bohužel na konkrétním příkladu to uvést nedovedl, a sám potupně přiznal, že nezná žádné pozadí, a odvozuje jen z toho, co dotyčný moderátor napsal svou robotickou kravaťáckou dikcí na fórko. Ve svém plamenném projevu na podporu výkonného androida, který měl pod dočasným patronátem naše milé fórum, stihl nařknout mě –„prý si zvyšují ego“ Aweho „prý je idiot“ a vše korunoval ostrou determinaci Kance jako „zeleného rasisty“ čehož jsme se taky chytli, a toto označení se taktéž velmi rychle vžilo.

Okolo půl šesté ranní šli i poslední mohykáni na kutě, zatímco okolo deváté ranní byli už všichni vzhůru.

Jelikož se nám nikam nechtělo, všichni jsme zůstali u nás, kromě Pijera, který šel před srazem na střelnici. Kanec si oblíbil moje plyšáky, které jsem dostal v roce nula a nějak mi přišlo líto se jich zbavovat, a začal je stavět do hanbatých a promiskuitních pozic, popřípadě se snažil zahrát maňáskové divadlo plyšových porno-orgií (viz první fotka druhého alba) a potom vzal mýho pavouka, namočil mu chlupy a udělal mu číro, což vzbudilo u Natali malém infarkt od smíchu 😀 Mezitím jsem drtil Azureho v Bombermanovi a Buláncích, že už to se mnou pak ani nechtěl hrát. Druhá skupina se zatím dívala na televizi na nějakého nezbedného cvalíka, který pojídal neuvěřitelná množství jídla, takže jsme z něj akorát všichni dostali hlad, a okolo čtvrté se šlo opět do Skanzu.

Většina lidí co byla v pátek, tak přišla i v sobotu. Presto i sobotní sraz zaznamenal pár nových klacíků- došel Rasputin s Vránou (teda oba byli i v pátek, ale asi na půlhodiny a to se nepočítá) Teror s nějakým kámošem a Muslimka- gildovni ojebávač při raidech, aneb zaplať si za item 500 goldů, a stejně ho nedostaneš.

Sobotní scénář byl dost podobný jako páteční, vyblejskli jsme operační skupinu 5,5- bohužel bez Morčete a Bufetaka, dost se pilo, kecalo, fotilo, v metru zpívalo, opět jsme šli do nonstopáče, kde jsme ale vydrželi jen asi do půl třetí, jelikož dost lidí už chtělo jít spát, po hektickém dvoudenním programu. Sobotní večer proběhl docela v poklidu- ti co nesli spát si pouštěli videa na utube, a někde našli takového koně jménem Barča jak se někde koupě a měli z toho výtlem 😀 Ráno jel každý domů, zatímco neřestný bordel jsem musel uklízet já.

Na závěr pár plusů a mínusů:

 

Největší minus celého srazu byl fakt, že Morče nás poctil svou přítomností pouze v pátek, jelikož je to fakt super klacík

Opět nedojelo spousta lidí co slíbilo 🙁 Přesto nás bylo hodně- zvláštní?

Psát že to strašně rychle uteklo už je nuda, takže tenhle bod přeskočte

Imploze videa z Aweho proslovu. Velká škoda

 

+ Dojeli lidí i z totálních řítí jen kvůli srazu- smekám, a fakt si toho vážím

+ Za tři měsíce bude další sraz. Teda určitě nebude ve stejném měsíci jako celoserverový, no ještě to promyslíme

+ Fotky jsou tradičně na rajčeti.

+ Velký plus je, že už jsem to konečně dopsal pač mě to nebavilo. Ale co si člověk neudělá, to nemá

+ V pátek jsme rozjebali takovou stoličku, načež v sobotu Arty na ni vybíral prachy… musím říct, že se vybralo dost, a děkuju všem, co přispěli, přestože u toho třeba vůbec nebyli.

 

Tak zase příště, čuníci!

 

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa