Využití kanálu World

Tento článek bude možná dost vulgární, pač se to ve mně za tu dobu docela nahromadilo, a teď přišel čas na uvolnění stavidel a popisování toho hnojného bahna, kterým je zakydán celý world channel.

Jak si určitě ostřílení veteráni tohoto serveru pamatují, kdysi- ještě na TBC byl kanál world taková děvka pro všechno… Hledaly se tam raidy, obchodovalo se, a spousta dalších nezbedných pokoutností, které tam nepatřily.

I usneslo se mocné vedení, a takřka přes noc nastal palácový převrat a byly vyčleněny nové kanály /obchod/ a /lfg/. Hráčům trvalo drahnou dobu si na tento nový úzus zvyknout, proto byla zavedena velmi nepopulární funkce chat moderátora, který se briskně stává fackovacím panákem rozezlené masy, jež nebyla natolik flexibilní, aby přijala nová pravidla a místo toho se snažila svoji krucialní nevědomost stavět na odiv nebo ji používala jako argument.

Každopádně chat masteři se s ničím nemazali, a navzdory jejich vzrůstající nepopularitě mezi ukřičenou lůzou banovali každý přešlap. Proč? Chtěli ochránit kanál world před veškerým spamem, a skutečně ho vypiplat na úroveň kvalitního komunikačního kanálu.

Podařilo se jim to? Ne. VŮBEC NE! Jenže to už není chyba chat masterů a GMek, nicméně hráčů samotných, které bych tu nyní rád rozčlenil na tři kategorie rušivých elementů, jenž svoji imbecilní snahou konstantně pohřbívají osvíceneckou myšlenku udělat z worldu skutečně komunikační kanál, co má nějakou úroveň a štábní kulturu.

 

Skupina 1. Hudební fanatici

„Tyjo, MaM rádio zase hraje HipHop! jou jou niggaz bro! fór tha ghetto!“

„Hopere zdechlej narvi si tu svoji kšiltovku do anusu na štorc! METAAAAAAL 4EVER!!!!“

„Chcípáku umaštěný, ty wubec newish, co dneska letí, hip hop vládne světem metal nechme dětem!“

„ObA dvA víTE HoVnO, nEjlepŠí je EmOOO, všEchNy vአLowiiisKuJu“

 

TOTO vážení a milí, je totální odpad generace současných puberťáků, kteří jsou bohužel jen o pár let mladší než já. Jen proto, že mají tento měsíc na dveřích od pokojíčku plakát Justina Timberlaka se s vámi budou do krve hádat a nutit vás, ať přijměte Justina jako umělce s velkým U, než o měsíc později začnou hulit trávu a vyžehlený panák Justin putuje zmuchlán do koše, a nový idol je freaky dredař Bob Marley. Další měsíc už našeho pubescenta reggae nezajímá, tak si tam radši lískne a3 plakát emohomoklád Tokio Hotel. Jenže tohle je všechno dobrý, průšvih je, když dotyčný adolescent je současně hráčem Equilibria a opakovaně znásilňuje nebohý kanál world touto špínou, kterou nutí stejně vehementně ostatním uživatelům, jako křižáci křesťanství bezbožným pohanům.

Pokud jste to ještě nepochopili- 80 procent lidí co tam hrají, vážně nezajímá, jaký shit posloucháte, stejně jako unylé žabomyší války o tom jaký hudební styl je ten TOP

Tímto jsme vysypali první popelnici, a s gustem nyní otevřeme druhou:

 

  1. Patolízalové, nohsledi a podobní podržklacíci, úlisně se plazící před vyššími instancemi.

 

Znáte to… jste uprostřed zajímavé konverzace a teď se vyloupne systémovka: Hráč „vykuřmibuřt“ permaban za vulgární nick. Najednou se odnikud vezme spousta slabomyslných retardů, kteří mají nezvladatelné choutky toto rozhodnutí opentlit nějakým zajisté důležitým komentářem, o kterém si naivně myslí, že bude přínosem. Takže tam začnou nadšeně lolovat, popřípadě autora zmíněné anonce pochvalně poplácávat po virtuálních zádech komentáři typu: (Dobře ty, jen do něj, jen mu dej, a podobně zbytečně zhovadilosti)

Nevím, jestli vám to nedochází, ale NIKOHO NEZAJÍMÁTE. Jediné, co vaše reakce způsobí, je vlna dalšího hloupého spamu a brunátnost ve tvářích normálních hráčů., kteří se chtěli třeba dozvědět něco NORMÁLNÍHO, ale neee, stádo primitivních moronů muselo opět zasáhnout jako deus-ex-machina.

Jenže toto je pořád ta neškodnější skupina nižších forem intelektu na serveru. Fakticky horší jsou bezpáteřní lokajové, kteří se slepě lísají ke každému, kdo má před jménem ten modrý nesmysl, nebo jakoukoliv funkci… stačí aby dotyčný jedinec s blbými virtuálními právy napsal COKOLIV na kanál, a hned přispěchá nějaký slizký jouda, který se chce alespoň na chvíli hřát na slunci vedle velkého a mocného klacíka, jehož account commands obsahuje o pár blbých příkazů víc, než jeho vlastní.

Jako archetyp a odstrašující příklad těchto lokajů si vezmu hráče JEHŇÁTKO (bože tohle individuum by měl někdo už konečně utratit v kafilérce)

Stačí, aby Ape napsal na world, jakoukoliv maličkost, a hned přispěchá tento ocásek, aby napsal „Zdravím Apendix a hluboce se klaním“ Do jalové řitě, co tohle jako je? Copak žijeme v době egyptských faraonů, aby se někdo musel někomu hluboce klanět (zatímco dostává devítiocasou kočkou přes záda v kamenolomu) jako samozřejmě by měla být nějaká úcta a respekt k GM/Adminovi, ale TOHLE? Tohle je hysterický projev krystalického zakořeněného patolízalství. Kdyby tito hrbící se zkrachovalé trosky aspoň chápaly, že za tohle prázdné poklonkování není žádný profit, bonus, ani výhoda, ale ANI TO NE!

Prostě dokola omílají svojí mantru, která VŮBEC NIKOHO nezajímá… Nedejbože když se logne nějaké GM a na world napíše „čus“ (Nevím, nechápu, proč to vůbec někdo dělá, pač akorát vyvolá další vlnu spamu jak trotlové o překot spamují pozdravy člověku, kterého ani vůbec neznají)

No fuj, tak jsme vysypali druhou popelnici, kde teda bylo sajrajtu ještě více než v té první, a pouze OTEVŘÍT tu třetí bude chtít docela odvahu, ale tak snad to půjde…

 

  1. Lascivní husičky a nadržená online děcka

 

No a je to tady. Největší koncentrace kardinálního hnusu, který má početné zastoupení právě na kanálu world. Jaké ingredience potřebujeme?

  1. Cokoliv, co o sobě bude psát v ženském rodě. Nemusí to být ani holka, a pokud je, tak bych se vůbec nedivil, kdyby si o ní v reálu nikdo ani kolo neopřel, jelikož tady si může vychutnávat luxus pozornosti a střed všeho zájmu. Sice je to pozornost a zájem uhrovitých mladíků, kteří znají holku jen z obálek playboye, které potajmu kradou fotrovi, ale pořád to pro někoho může působit příjemně.
  2. Dotyčného ocasa, který bude slintajíc s jazykem na vestě promptně reagovat na cokoliv, co takovýto člověk napíše, aby se mu vetřel do přízně, a navázal jakýkoliv kontakt.
  3. Kanál world, kde se celá fraška odehrává, a který opět neplní svůj účel.

Takže ingredience máme… teď postup:

Pamatujete si na Raula, který si zakládal účty typu Radush, Barush a podobných „rádodajek“, za účelem motat těmto naivním hlupákům palice? Stačilo napsat, že je to holka co má level 40, trojky kozy, osmnáct let, a právě se osprchovala a potřebovala by prachy na mounta a někoho kdo s ní bude expit, a kanál praskal pod náporem uchazečů…. Dále se snažil rozjet fiktivní obchod s hanbatými fotografiemi (opět za goldy) což mu taky skvěle vycházelo.

Raul už moc nehraje, a jeho místo zaujali jiní. Jeho místo zaujali takoví, kteří to myslí vážně. Bohužel.

Dřív to byla Lucii- vymletá a omezená bloncka, co cukrovala na worldu s kdejakým pyjem, který z toho měl druhé vánoce… Naštěstí její existence na tomto serveru vzala zasvé, zaplaťpánbůh za ty dary… Jenže se dočkala důstojných nástupkyň.

Momentálně mě nejvíc pije krev trojka Adinka (bože, jakej tam byl KLID, když měla tejden mute) Fizátor (což je nějaký ocas co na jí na všechno musí odpovídat na WORLDU, jako kdyby jí to nemohl napsat whispem) a opět, Jehňátko, (to s tou kafilérkou fakt nebyl špatnej nápad) a jako fakt, když tam na worldu začnou rozebírat srance typu jaký spodní prádlo má na sobě, a podobně hloupoučká témata, který dojmou možná tak začínajícího puberťáka, který ještě neobjevil porno, tak si to tímhle supluje, zatímco všichni ostatní jsou nedobrovolnými oběťmi jejich přeslazeného vrkání a cukrovaní,… bohužel nejsou sami kdo praktikuje tuto zvrhlou torturu na nás, nevinných a účastnících stejného komunikačního kanálu.

 

Tato likvidační forma mozkových buněk má však ještě horší stupeň, naštěstí jsem ho viděl pouze JEDNOU, ale bohatě stačilo…naivně jsem si myslel, že už mě nic nepřekvapí, až do okamžiku kdy nějaký nadržený dobytek napsal na world: „Hledám holku co má webkameru a nestydí se, platím goldama.“

 

Myslím, že nemá cenu tohle ani nijak komentovat… akorát bych vyčerpal slovník známých vulgarit a duševních nemoci….

Tohle je asi pro dnešek všechno, kéž by moje slova padla na úrodnou půdu, a někdo ze skupin, které zde popisuji, by si to vzal k srdci, přestože neočekávám, že se tak stane.

 

 

 

 

 

 

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa