Mladý Papin

 

Protože průběžně reviduji svojí tvorbu pro (tento) připravovaný projekt, nutí mě to setkávat se s dvacetiletým Papinem a píčovinama co psal. (Básničky, reportáže z MaM/SoL srazů atd.)

Jsou to dost traumatizující setkání.

Mladší Papin nepíše háčky ani čárky, protože je to zbytečná kokotina. Takže starší to teď po něm trpělivě opravuje. (myslíc si, že je to stále kokotina, ale ještě horší věc je mít půlku věcí tak a zbytek jinak – není v tom řád, nemá to pravidla, a věci bez řádu a bez pravidel jsou bezcenné a odsouzeny k zániku)

Mladší Papin za každou třetí větou používá  Za každou pátou používá :DDD A za každou sedmou je to pak     Staršímu Papinovi nic z toho nepřijde vtipný, takže všechny dvojtečky a kapitální déčka podléhají koniášovské abolici.

Mladší Papin nepíše tečky. Je to megalomaniak, každá třetí jeho věta totiž končí třema tečkama. (Pokud teda nekončí  ) Starší Papin má chuť vzít toho mladšího přes hlavu hořící kládou.

Oblíbená kratochvíle mladšího Papina je ignorovat odstavce. A taky začít závorku, v ní rozvinout nějaké brutálně dlouhé souvětí, zapomenout na to, že to začínalo závorkou, a nikdy ji nedokončit.

JAK jste to KURVA mohli někdy ČÍST!? To se nedá!

Theme: Overlay by Kaira Extra Text
Cape Town, South Africa